08-08-05

Palmen in Zomergasten: zoooooooooo slecht !


 

Ja ik weet het.  Commentaar hebben op de presentator van “Zomergasten “ wordt niet getolereerd, want dat heet dan “presentator bashen” of “ … men heeft altijd kritiek en het is nooit goed “.

 

Maar Connie Palmen, die is zooooooooooooooo slecht.  Of zijn altijd maar half afgemaakte zinnen, nodeloze en niet-ter-zake-doende interrupties, eindeloze herhalingen van hetgeen de gast net kwam te zeggen, steevast in gemompel eindigende opmerkingen, misschien de Nederlandse manier  om wat heet een “goed gesprek” te voeren ?

 

En dan dat irritante, langzame spreekritme.  Bijna zat ik “Doe toch gewoon, mens, stel je niet zo aan !” te roepen, maar dat zou al te dwaas geweest zijn, ik weet intussen dat zulke dingen niet helpen.

 

Gelukkig zijn de “Zomergasten” die we dit seizoen al zagen,  van voldoende kaliber om zelf het gesprek te redden.  En misschien was het voor Robbert Dijkgraaf, natuurkundige en de briljante gast van gisteren, misschien was het voor hem wel goed dat mevrouw Palmen over haar tong struikelde net toen ze haar visie op het heelal wilde geven.  “Mompel … mompel … Nou nee … dit hou ik voor mezelf” was misschien wel het meest zinvolle dat mevrouw Palmen die zondag verkondigde. En het bespaarde dhr Dijkgraaf waarschijnlijk een genant moment.

 

Eigenlijk niet te geloven dat Ischa …

 


 
 

12:37 Gepost door J. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.