09-02-04

terug van weg geweest

 
 

Amice,

 

 

Je kent me zoals je jezelf kent  en dus begrijp je  best dat ik, na al de « Guinness is good for you » die ik vorige week mocht degusteren,  moeilijke dagen doormaak.

 

City-trippen is nog steeds heerlijk vermoeiend, vooral in steden als Dublin waar alles binnen ‘wandelafstand’ heet te liggen.  Wandelafstand wil dan meestal zeggen: kilometers lopen van links naar rechts - soms ook wel andersom – zodat je je zolen onder je schoenen uit lijkt te lopen en je bovendien moet oppassen om niet met diezelfde schoenen op je tong te trappen. Maar gelukkig was er inderdaad de Guinness.  Ik ga niet alle pubs en bars opnoemen maar in de “Hairy Lemon” heb ik de duurste gedronken, bij O'Donoghue’s de origineelste, bij Guinness in de ‘Gravity Hall’ de spectaculairste, in het Porterhouse, de lekkerste, maar dat was dan ook een eigen brouwsel, bij Gallaghers

 

Ik heb het ‘Book of Kells’ gezien, het National museum bezocht, kou geleden in ‘Kilmainhams goal’ en ook nog met een bus rondgereden.  Kortom ik heb getoerist en me schitterend geamuseerd.

 

Voor mijn vervoer naar/van wens ik om de u wel bekende reden geen reclame te maken, maar eenmaal de luchthaven van ‘Brussels South’ gevonden, viel het eigenlijk toch wel mee.

 

En zo was ik net op tijd terug om nog een stukje VLD emo-show mee te pikken.  Dat we dat nog mogen meemaken.

 

Slainte.


17:21 Gepost door J. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.