27-01-04

intergalactische oorlog

 
 

Graag had ik gereageerd op het artikel "Jammer Genoeg geen UFO" (donderdag 22 januari) waarin Marc Broux zich uitgeeft als medewerker van het Belgisch UFO Netwerk. Sinds vorig jaar - 2003 - is Marc Broux dat namelijk officieel niet meer. Wat hij vertelt, is dan ook zijn eigen waarheid. Wanneer u surft naar: www.ufo.be dan zal u van Marc Broux niets terugvinden, wél van mij, als voorzitter van Bufon Limburg. Het zou wenselijk zijn dat mensen die iets ongewoons waarnemen, zich voortaan in verbinding stellen met "echte" onderzoekers. (Ghislain Sruys)

 

 

Beste E.T.

 

(cc. de heer Struys en de heer Broux)

 

 

Ik lees net slecht nieuws voor je in de lezersbrieven van HBvL,  in jouw wereld waarschijnlijk niet écht bekend en gelukkig maar,  want met Erik Donkier en Leo Delcroix weet je maar  nooit . 

Als je bij je volgende intergalactische surfsessie naar www.ufo.be zal surfen, dan ga je daar niks meer  terugvinden van je trouwe vriend Marc Broux.  Hij is als het ware verdampt in Ufo-land.  Blijkbaar één keer te veel “Beam me up, Scotty”  geroepen en toen verdwenen uit ufo-land en met een keiharde knal in de gewone wereld terechtgekomen.

 

Laat het je wel een troost wezen dat er nog – en ik citeer – “échte onderzoekers” bestaan en dan hebben we het  niet over de NASA of andere amateurclubjes. Gelukkig maar, want rekening houdend met wie er nu in de US of A aan de macht is/zijn, is de kans klein dat je dààr een toekomstig avontuur zou overleven.

 

Neen, beste ET, de échte onderzoekers gaan je waarschijnlijk ontdekken na een avond lang trappist drinken, hùn remedie bij uitstek om buitenaardse contacten te stimuleren.

 

Nanoo, nanoo – of was dat een andere onderzoeksgroep ??

 


15:27 Gepost door J. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.