22-12-03

vlaams parlement


 

Aan de heer Eric Van Rompuy

Fractievoorzitter CD&V

 

 

 

Geachte heer,

 

 

 

Ik bevestig de goede ontvangst van uw schrijven over de verjaring van bouwmisdrijven.

 

Sta me toe een paar zinnen uit de begeleidende brief te citeren:

“In het Vlaams Parlement heeft onze fractie steeds opnieuw …”

“Na de problematiek van de zonevreemde …, waar wij eveneens als eerste het initiatief genomen hebben, …”

 

 

Allemaal goed en wel, maar ik permitteer me toch een paar opmerkingen:

Eerstens, de naam van het bedrijf waar ik werk en waar ik de brief kreeg is al een drietal jaren terug veranderd.  Het is trouwens een commercieel bedrijf in de dienstensector, een sector niet echt bekend om zijn bouwmisdrijven.

Tweedes waarom sturen jullie dit eigenlijk onder portvrijdom van het Vlaams Parlement, jullie die altijd zo met het vermanende vingertje klaarstaan om misbruiken aan te klagen.  Kom er vooral niet mee aandragen dat jullie de burger hiermee wensen te informeren, dat zou pas plat en opportunistisch zijn, zoals jullie zelf schrijven verscheen dit decreet reeds op 22 augustus in het Staatsblad.

 

Kortom, mijnheer de Fractievoorzitter, hierbij  wil ik u dus de kans geven te scoren in het VP.  Klaag het misbruik van de portvrijdom aan, klaag fracties, fractievoorzitters en fractiewoordvoerders aan die op onze kosten vanalles rondsturen om zichzelf in het zonnetje te zetten.  En vergeet u dan vooral niet u zelf ook deemoedig op de borst te kloppen.

 

Dit gezegd zijnde wens ik u ook, in alle wederkerigheid, het allerbeste toe bij het einde van het jaar.

 

Met genegen groeten,

 

 

 

Ps.  Hoe is’t eigenlijk met Eddy Schuermans, werkt die nog bij jullie? We horen er zó weinig van dat we ons ongerust beginnen maken.11:40 Gepost door J. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.