19-12-03

adelheid


 

Beste Adelheid,

 

 

Ik hoorde je deze morgen op de (auto-)radio en hoewel “babe-gevoelens” mij doorgaans vreemd zijn,  kreeg ik toch heel even die vreemde blik in mijn ogen, dat starende zicht-op-oneindig dat ongetwijfeld dikwijls medeverantwoordelijk is voor kop-staart-botsingen.

 

Want in het Vlaamse Parlement ben jij toch ongetwijfeld dé babe.  In deze eerbiedwaardige instelling treden geen Freya’s of andere Maries voor het voetlicht.  Enkel als hoe-heet-ze-ook-al-weer, die daar altijd over haar brilglazen wegkijkt, rare dingen in de microfoon begint te roepen, wordt de aandacht even van jou afgeleid.  En dat is ook maar goed zo.

 

Ook op je website – http://www.adelheidbyttebier.be/ - oog je verrukkelijk.  Zoals je daar in je rode (!!) manteltje en dito hoed poseert, ik zou zowaar fouten beginnen typen.

 

Alleen  wordt het wel hoog tijd dat je nog eens een weekendje aan je site besteedt.  Bij jou heet Groen! nog  steeds Agalev en - o tempora, o mores – je verwijst zelfs nog naar SP-AGA , ik geloof nooit dat jullie Vera dat goed vindt.

 

Beste Adelheid, excellentie, het is niet goed vooruit te lopen op de feiten, maar ik hoop niet dat ik je weldra zal moeten missen.  Ik wens je dan ook het allerbeste voor 2004.  Aan mij zal het niet liggen, ik kan toch niet op je stemmen.  Gelukkig maar, anders kwam ik misschien nog in de problemen.

 

Je toegewijde, toegenegen en steeds de uwe,
12:19 Gepost door J. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.