12-12-03

hanengekraai

 

 

 
 

Zeer geachte heer Coveliers,

Excellentie,

 

 

 

Hoewel bijbelse citaten u gezien uw achtergrond misschien vreemd zijn, wil ik er u in deze brief toch een aan de hand doen voor later gebruik: “Nog voor de haan driemaal kraait, zult ge mij verloochend hebben”.

 

Want als ik het allemaal goed begrijp heeft zelfs uw medestandster, de fulminerende en niet altijd fijnzinnig uit de hoek komende furie uit Wellen, eieren – of in haar geval pruimen, appelen, peren en waar ze in de fruitstreek nog allemaal voor gesubsidieerd worden – voor haar geld gekozen en u verloochend.

 

Zelfs nog rekening houdend met het voor onze parlementaire instellingen zo kenmerkend haantjesgedrag – er zal wel zo veel gekraai geweest zijn dat ze de tel niet kon bijhouden – kan je het bezwaarlijk minder dan laf noemen dat ze u zo in de steek laat.

 

Zoals u wellicht weet, geachte heer Coveliers, zit ik niet echt in de fanclub van mijnheer Dedecker, maar hij komt tenminste uit voor zijn mening en steekt u niet lafweg een mes in de rug.

 

Een voordeel heeft u nu wel, u weet nu wat u aan wie heeft.  Bent u er ook zo benieuwd naar welk cadeau Jeannine van Karel zal krijgen.  Want dat ze dit gratis en voor niks zou gedaan hebben … Misschien dat u in de toekomst toch wat voorzichtiger kan zijn in de keuze van uw  compagnons.

 

Dat heel deze episode nog plezierig kan worden, is een feit dat zeker is.  Het zal mij in deze donkere dagen van december zeker opvrolijken.

 

Uw nederige correspondent en gewone burger,

 

 

 

 

 


11:57 Gepost door J. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.