28-11-03

Geo-route

 

 

Zeer geachte heer postmeester van Hasselt,

 

 

Begrijp me niet verkeerd, ik heb alle begrip voor uw problemen, maar ’t is toch niet echt simpel geweest deze week.

 

Zou u me bijvoorbeeld eens een paar straten, of zelfs maar een paar huizen, kunnen aanwijzen waar ze hun briefpost wel vroeger krijgen.  Iedereen die ik ken of hoor – en dat zijn er beroepshalve nogal wat – krijgt zijn post namelijk later.

 

Tweedes, het is natuurlijk een kwestie van planning en management, maar zou u me kunnen uitleggen waarom postbode A in de week route 1 loopt en ’s zaterdags op route 2 kranten moet ronddragen terwijl facteur B in de week route 2 doet en ‘s zaterdags route 1.  U ziet daar misschien de logica van in, ik alleszins niet.

 

Derdes, zou u misschien de lippen van uw facteurs bij het binnenkomen kunnen controleren, want het is vandaag vrijdag en ik heb mijn HUMO mèt chocoladesmaakcondoom nog steeds niet !

 

U begrijpt natuurlijk wel, geachte postmeester, waarom ik dit briefje elektronisch verstuur.  De kans dat u dit per post tijdig zou ontvangen is namelijk niet echt groot.

 

Met vriendelijke groeten,

 

 

Algemene oproep: Dat zij die hun post wél vroeger bedeeld krijgen nu hun stem verheffen en zich laten horen !12:05 Gepost door J. | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Sabotage De enige reden waarom die Georoute niet werkt, is omdat de facteurs het systeem moedwillig SABOTEREN !

En dat de post nog steeds klantonvriendelijkheid hoog in het vaandel draagt, mocht ik deze week terug merken, toen ik een brief via spoedbestelling wou verzenden : ik kreeg gewoon te horen dat als ik die brief vandaag nog wou laten toekomen, ik 'em best zelf maar bracht !

Gepost door: Antje | 30-11-03

De commentaren zijn gesloten.